Sopharma Tabex
Sopharma Tabex

IS FOR SALE

This domain name (or website with content) is available for sale by its owner.

Any offer you submit is binding for 7 days.

If you require futher information contact us.

MAKE AN OFFER

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Rreth Nesh

Sopharma Tabex ka ndihmuar miliona njerëz në mbarë botën të lënë duhanin

Që në vitin 1865, akademiku А. Orehov, zbuloi dhe analizoi alkaloidin cytisine, përbërësin aktiv në Sopharma Tabex. Citizina i përket grupit të bllokuesve të nikotinës të njohur në praktikën klinike si stimulues të frymëmarrjes. Studimi farmakologjik i citizinës në Departamentin e Farmakologjisë të Institutit Mjekësor të Sofjes filloi qysh në vitet 1950, në të cilin dy farmakologë të famshëm bullgarë, Prof. Paskov dhe Dr. Dobrev, arritën në përfundimin se citizina mund të përdoret si një ilaç për të lënë duhanin. për shkak të toksicitetit më të ulët se nikotina dhe veçanërisht për shkak të efektit më të dobët periferik në sistemin kardiovaskular, sepse ajo vepron si nikotina në të njëjtët receptorë në trurin e njeriut.

Gjëja intriguese është se më shumë se gjysmë shekulli më parë dy duhanpirës të rëndë-farmakologë dolën me idenë brilante se si t'u jepnin individëve të varur nga cigaret mundësinë që të kalonin lehtësisht sindromën e tërheqjes (gjendje e humorit të keq, ankth, dhimbje koke, etj. .), duke shoqëruar periudhën e lënies së duhanit dhe njëkohësisht të ndjeheni të stimuluar, pasi citizina ka edhe efekt antidepresiv.

Në vitin 1962 profesori bullgar Isaev izoloi citisinën nga fabrika e laburnumit dhe filloi kërkime intensive për krijimin e origjinalit Tabex. Studime të mëdha klinike u ndoqën në Bullgari, Gjermani dhe Poloni që konfirmuan efikasitetin dhe veçanërisht nevojën për qëndrime pozitive në përpjekjet për të lënë duhanin.

Dihet mirë se disponimi në depresion dhe sindroma e tërheqjes janë sëmundje mendore, të shoqëruara me çdo varësi, të cilat janë më të vështirat për t'u kapërcyer. Hulumtimi i gjerë klinik në vende të ndryshme konfirmoi këtë avantazh të Sopharma Tabex.

Vlerat e Sopharma Tabex

KUJDES

Ne kujdesemi për klientët tanë duke ofruar një shërbim efektiv

BESIM

Ne fitojmë besim sepse jemi ekspertë dhe vendosim klientët në radhë të parë

INOVACIONI

Ne prezantojmë produkte të reja dhe inovative me kujdes për klientët tanë
sqShqip